VocalGroup For You doet mee in de week van Tubbergen Toont Talent
Tijdens de week van Tubbergen Toont Talent (van 25 mei tot en met 02 juni), zullen er op verschillende dagen en op diverse locaties binnen de gehele gemeente Tubbergen allerlei mooie dingen georganiseerd worden met een creatieve inslag. Hierbij zullen Tubbergenaren hun Talent Tonen en zij willen dit graag met iedereen delen.

Zo ook VocalGroup For You:
Op woensdag 29 mei, zullen zij van 18:00 uur tot circa 20:00/20:30 uur een optreden verzorgen bij Erve Kampboer in Geesteren (Kampboerlaan 6). Dit optreden is een mooie combinatie met de Wandel-Drie-Daagse die ook in diezelfde week plaatsvindt en waarbij Erve Kampboer de start- en finishlocatie is.
Bij mooi weer wordt er buiten gemusiceerd en wanneer het weer het niet toelaat, zal For You binnen bij Erve Kampboer hun optreden laten horen, hierbij is een ieder uiteraard van harte welkom!

VocalGroup For You is in de loop der jaren wel een begrip geworden. Al sinds 2007 hebben zij de muzikale omlijsting bij vooral trouwerijen mogen verzorgen. Nu richt de groep zich ook op een wat breder muzikaal segment.
Hierbij kunt u nog steeds denken aan trouwerijen, maar ook het zingen bij een verzorgingstehuis, achtergrondmuziek tijdens een receptie, op een zondagmiddag als sfeermuziek op een leuk terras of als gastoptreden tijdens een (regionaal) concert. Ook voor rouw kan For You worden benaderd.

Erik, Marieke, Robin en Anke hebben allen een ruime ervaring in de muziekwereld en tijdens het optreden bij Erve Kampboer zullen zij een mooie mix van nummers uit hun ‘oude’ repertoire, alsook nieuwe nummers laten horen. Hierbij wordt een meerstemmige samenzang maar ook een prachtige solo niet geschuwd.

VocalGroup For You heeft er heel veel zin aan om hun muzikale talenten aan u te laten horen.
Wilt u meer weten over Tubbergen Toont Talent, check dan de Facebookpagina: Gemeente Tubbergen Toont Talent. Wilt u meer weten over VocalGroup For You, ook zij zijn op Facebook te vinden via: Vocal Group For You, maar ook via de mail: vocalgroupforyou@outlook.com